Donateur Worden

Het Dinamo Fonds heeft een respectabel aantal donateurs en is dankbaar voor hun geweldige steun tot nu toe. Wilt u samen met het Dinamo Fonds kwalitatieve projecten ondersteunen? U kunt het Dinamo Fonds als donateur met een bijdrage steunen.

Aangezien Stichting Dinamo Fonds een Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI) is, mag u uw gift aftrekken bij uw aangifte inkomstenbelasting. Wij staan geregistreerd onder nummer RSIN: 803418620. Uw gift kunt u als aftrek opvoeren voor de inkomstenbelasting.

Ook kunt u kiezen voor een periodieke schenking. Via het schenkingsovereenkomst document van de Belastingdienst, kunt voor 5 jaar een vast bedrag schenken. Hiermee kunt u een groot deel van uw schenking terugkrijgen van de Belastingdienst. Zo kunt u op verschillende manieren Stichting Dinamo Fonds steunen!

Er zijn verschillende mogelijkheden om donateur te zijn, u kiest zelf de vorm van donatie welke het best bij u past:
  • Eenmalige schenking – als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, is deze aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting
  • Periodieke gift – als aan bepaalde voorwaarden is voldaan, is deze aftrekbaar voor de Inkomstenbelasting (klik hier voor “overeenkomst periodieke gift”)
  • Jaardonatie – volledig aftrekbaar indien vastgelegd in een notariële akte of in een onderhandse schenkingsovereenkomst
  • Erflating – vastgelegd in een testament.

Aanmelden
Graag zouden wij u dan willen verzoeken om telefonisch contact op te nemen met het bureau via het telefoonnummer: 070-324 60 06. Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via het e-mailadres: info@dinamofonds.nl.

Rekening IBAN NL78 INGB 0004 4991 25
Stichtingenregister KvK Rotterdam, nummer 41 132 775
RSIN : 803418620