Vacature Penningmeester Bestuur

Het Dinamo Fonds zoekt per 1 juni 2023 een penningmeester voor 4 uur per week als bezoldigde bestuursfunctie.

Het bestuur van het Dinamo Fonds bestaat uit vijf leden onder wie de penningmeester. De dagelijkse leiding is in handen van de directeur.

Stichting Dinamo Fonds is als vermogensfonds op 31 december 1991 opgericht door Donald E. van Raalte, onder het motto: “Verbeter de wereld en begin bij jezelf.” Het Dinamo Fonds zet zich mede daarom daadkrachtig in voor herstel van de biodiversiteit van onze leefomgeving. Om dit te bewerkstelligen worden projecten gesteund die over een natuur-inclusieve aanpak beschikken en zo bijdragen aan het herstel van de biodiversiteit en het cultuurlandschap. Hiermee kan de onderlinge samenhang tussen de drie werkterreinen; dieren, natuur & landschap en monumenten worden versterkt.

De huidige penningmeester treedt terug na het aflopen van zijn eerste zittingstermijn. Wegens zijn drukke werkzaamheden heeft hij aangegeven geen tweede termijn te ambiëren.

Voor de werving van de functie is NR Governance te Den Haag ingeschakeld, governance expert voor werving, opleiding en advies. De bestuurscommissie die betrokken is bij de selectie bestaat uit; Thérèse van Gijn-Bruggink, Olaf Smits van Waesberghe en Ernst Boekhorst.

Voor het informatiememorandum en de profielschets Penningmeester Bestuur, zie de link NR Governance.

Belangstellende die aan het gevraagde profiel voldoen, worden uitgenodigd om voor woensdag 3 mei 2023 te reageren via de website van NR Governance.

Vorige
Vorige

25.000 euro voor innovatief ecologisch filtersysteem dat amfibieën en waterdieren redt bij verwijdering van eendenkroos

Volgende
Volgende

10.000 euro voor herwaardering heideschapenwol voor start productie van ecologische wollen dekbedden