Nieuwe Penningmeester Bestuur

Boudewijn de Haan is per 1 juni 2023 benoemd tot penningmeester van het Dinamo Fonds.

Hij neemt hiermee de taak over van Casper Knol die in de afgelopen vier jaar heeft bijgedragen aan het fonds als penningmeester, waarvoor het Dinamo Fonds dankbaar is.

Boudewijn de Haan is Managing Director Equities bij Anthos Fund & Asset Management. Hierbij is hij verantwoordelijk voor de beleggingen van verschillende klantgroepen, waaronder die van non-profitorganisaties en stichtingen. “Het herstel van de biodiversiteit van onze leefomgeving is noodzakelijk voor een betere toekomst. Om dat te bereiken staan we voor een grote uitdaging, en die zullen we met elkaar moeten aangaan” aldus De Haan. Ik ben zeer verheugd dat ik als penningmeester van het bestuur een bijdrage mag gaan leveren aan de belangrijke missie van het Dinamo Fonds.”

Boudewijn de Haan, foto Anthos Fund & Asset Management/Nathalie Hennis

Het bestuur is ingenomen met de benoeming van de nieuwe penningmeester. “Je hoopt iemand te vinden die betreft kennis en kunde bij het Dinamo Fonds past en als persoon van toegevoegde waarde is in het bestuur” aldus Therese van Gijn-Bruggink, voorzitter van het Dinamo Fonds. “De Haan heeft jarenlange ervaring in de beleggingswereld. Daarbij heeft hij ook oog voor de complexiteit van duurzaam beleggen en het ondersteunen van bedrijven die zich duurzaam ontwikkelen. Dat past bij de strategie van het fonds.”

Het bestuur van het Dinamo Fonds wordt verder gevormd door Olaf Smits van Waesberghe (secretaris), Ernst Boekhorst (algemeen bestuurslid) en Shirley Drost (algemeen bestuurslid). De dagelijkse leiding van het fonds is in handen van de directeur.

Vorige
Vorige

Start bijdrageregeling Innovatiefonds met 100.000 euro voor versterking van plasdras gebieden weidevogels

Volgende
Volgende

25.000 euro voor innovatief ecologisch filtersysteem dat amfibieën en waterdieren redt bij verwijdering van eendenkroos