Vacature alert: Advies-medewerker en Medewerker Communicatie en Fondsenwerving

Het Dinamo Fonds breidt uit! Voor de versterking van ons kantoor in Amsterdam zoeken wij vanaf 1 oktober 2024 twee nieuwe collega’s:

Een Adviesmedewerker voor 24 uur per week

Zorg jij samen met de directeur ervoor dat de missie en het beleid van het fonds wordt uitgevoerd en het bestuur adequaat wordt geadviseerd bij de besluiten van uiteenlopende projectaanvragen? Wil jij je ook actief inzetten om de impact van onze verschillende projectaanvragers en hun initiatieven te vergroten en heb je ervaring met selectie, behandeling en afhandeling van projectaanvragen op het gebied van biodiversiteit en duurzaamheid? Dan zijn we op zoek naar jou! Zie de button voor de vacature omschrijving.

En een Medewerker Communicatie en Fondsenwerving voor 16 uur per week

Wil jij de bijzondere en innovatieve projecten die het fonds steunt voor het herstel van de biodiversiteit en het cultuurlandschap in bij een breed publiek onder de aandacht brengen? En wil je met het maken van pakkende teksten en het organiseren van bijzondere acties, bijdragen om meer schenkers en donateurs enthousiast te maken voor het Dinamo Fonds? Dan zoeken we jou! Zie de button voor de vacature omschrijving.

Wij bieden je deze uitdagende baan aan bij een ondernemend en groen fonds waarmee je je actief kan inzetten om samen met onze aanvragers het herstel van de biodiversiteit een impuls te geven!

En je werkt in het monumentale Hugo de Vries-gebouw dat gelegen is in het groene deel van het centrum van Amsterdam, met een prachtig zicht op de Hortus Botanicus die je bovendien met onze bedrijfskaart ook ter inspiratie kan ervaren!

Enthousiast? Zie de buttons voor de verdere informatie over onze vacatures en mail je motivatiebrief en cv voor 25 augustus 2024 aan ons!

De sollicitatiegesprekken staan gepland op woensdag 4 en donderdag 5 september 2024.

Vorige
Vorige

Start tweede bijdrageregeling plasdras-gebieden: 100.000 euro voor het weidevogel-seizoen-2025

Volgende
Volgende

100.000 euro voor versterken productie biologische molens